Optie Navigatie onder Design [NB]

De functie Navigation onder WEBSITE > Design is voornamelijk bestemd voor het bouwen van thema's. U kunt met Navigatie een afwijkend menu creëren dat niet gebaseerd is op de categorieën onder SHOP > Products > Categories. Via de Template Editor kunt u de variabelen van deze navigatie opvragen. In uw backoffice bij WEBSITE > Design > Navigation kunt de variabelen vervolgens beheren. De functie wordt voornamelijk gebruikt door onze partners.

Let op! De functie werkt samen met de Template Editor. U dient voldoende kennis te hebben van HTML en CSS om met Navigation te werken. Lightspeed eCom biedt geen ondersteuning in het werken met Navigation.