De kleur van automatische e-mails wijzigen

Je kunt de kleur van automatische e-mails overeen laten komen met het kleurenschema van jouw merk.

1. Ga vanuit je eCom-beheerder naar Instellingen.
    Afbeelding: geeft een pijl weer die over de instellingenknop zweeft.
  2. Selecteer in de kolom Website-instellingen E-mailnotificaties.
    Afbeelding: geeft een pijl weer die over de knop 'E-mailnotificaties' zweeft.
  3. Selecteer Kleuren aanpassen.
    Afbeelding: geeft een pijl weer die over de knop 'Kleuren aanpassen' zweeft.
  4. Voer een hexadecimale waarde in of klik op het gekleurde gebied om een kleurselectiepalet weer te geven. Je kunt het volgende aanpassen:
    • Titelkleur - de kleur van titels en alineakoppen
    • Tekstkleur - de kleur van de tekst in e-mails
    • Linkkleur - de kleur van hyperlinks in je e-mails. Gebruik een blauwe tint, de kleur die het meest geassocieerd wordt met hyperlinks.

Afbeelding: geeft een pijl weer die over de kleurenkiezer zweeft.
  5. Klik op Opslaan als je klaar bent.
    Afbeelding: geeft een pijl weer die over de knop 'Opslaan' zweeft.

Gerelateerde inhoud