Webwinkel cursus [NB]

Is het opzetten van een webwinkel nieuw voor jou en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Meld je dan aan voor de online training. Wij bieden voor iedereen een gratis telefonische sessie van 60 minuten aan gegeven door één van onze productspecialisten.

Tijdens deze sessie geeft een product specialist jouw individueel advies voor het zo succesvol mogelijk maken van uw webwinkel. Ook is het mogelijk in dit gesprek om diverse zaken te bespreken zoals het vullen van de content, het koppelen van de domeinnaam, het instellen van betaal- en verzendmethoden en het installeren van apps uit de app store.

Nieuw: We gaan bijna in zijn geheel over naar V2. Ben je nog niet helemaal gewend aan V2? Dan kun je je vanaf nu ook aanmelden voor een speciale V2 training.

Wil je een afspraak inplannen, stuur dan een mailtje naar: onboard.eu@lightspeedhq.com dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op!