FAQ‘s aanmaken

Beantwoord terugkerende vragen van je klanten door Veelgestelde vragen (FAQ‘s) toe te voegen.

Je klanten kunnen de FAQ‘s bekijken door te klikken op Klantondersteuning onder Klantendienst in de voettekst van je eCom shop.

Om de FAQ‘s te bewerken:

1. klik in het menu aan de linkerkant van je eCom-backoffice op Inhoud > FAQ‘s.
  2. klik bovenaan het scherm op Onderwerp toevoegen.
  3. klik op FAQ-onderwerp toevoegen.
  4. voer een titel in voor het onderwerp, zoals Retourzendingen en uitwisselingen en selecteer de taal.
  5. klik op Opslaan.
  6. klik op Vraag toevoegen en voeg een vraag toe, zoals Wat is het retourbeleid? en het antwoord. Herhaal deze stap totdat je alle nodige FAQ‘s hebt toegevoegd.

Wijzig de volgorde van je FAQ‘s en FAQ-onderwerpen door het pictogram met drie lijnen te slepen en te plakken.

Pijl in de richting van de hamburgerknop