Neem contact op met Lightspeed Support

Antwoorden vinden in het Helpcentrum

Het artikel dat je nu leest, bevindt zich in het Helpcentrum voor Lightspeed eCom (C-series). Dit is het kenniscentrum voor alles wat met eCom te maken heeft. Je kunt hier zoeken naar specifieke artikelen, door onderwerpen bladeren en meer te weten komen over nieuwe functies.

Raadpleeg ons artikel Het Helpcentrum voor Lightspeed Retail (R-Series) gebruiken voor informatie over hoe je het Helpcentrum optimaal gebruikt.

Als je vraag iets ingewikkelder is en je het antwoord niet kunt vinden in het Helpcentrum, dan staat ons Lightspeed Support-team klaar om je te helpen. Gebruik de onderstaande kanalen om contact met ons op te nemen.

Live chat met Lightspeed Support

Start een chat met een van onze Support-agenten rechtstreeks vanuit het Helpcentrum door rechtsboven in het scherm op Neem contact op te klikken of op het Chat-pictogram rechtsonder in het scherm.

Je kan ook chatten vanuit uw Lightspeed eCom-account door je aan te melden in een webbrowser, klik vervolgens op Help linksonder in het hoofdmenu en daarna op Neem contact op met Support om het chatvenster te openen.

Retail POS - chat.png

Chaturen per taal
  Dagen van de week GMT-5 GMT-8 GMT+1
Engels  Elke dag 24/7 24/7 24/7
Nederlands Maandag - vrijdag 3.00 u - 11.00 u 00.00 u - 8.00 u 9.00 u - 17.00 u

Zie onderstaande opties voor aanvullende taalondersteuning.

Hulp via de telefoon

Bel ons om je abonnement te wijzigen, praat met Support of een andere afdeling, of informeer naar rekeningen, facturen of contracten.

Zorg dat je de volgende gegevens paraat hebt voordat je belt:

• Je bedrijfsgegevens
  • Samenvatting van het probleem of de situatie
  • Toegang tot het product of de hardware

Voordat je doorgeschakeld wordt naar een vertegenwoordiger, moet je de relevante afdeling selecteren:

Verkoop

De verkoopafdeling kan je helpen met eventuele vragen over extra functies en services. Als je al klant bent, kun je ook rechtstreeks contact opnemen met je eigen verkoopvertegenwoordiger.

Support & Facturering

De Support-afdeling kan je helpen met functies en functionaliteit, probleemoplossing voor hardware, integraties* en rapportage, en factureringsaanvragen voor je Lightspeed-account, zoals het verhogen van kassa's of het bijwerken van betalingsgegevens.

*Om sommige problemen op te lossen, moeten andere relevante partners/afdelingen betrokken worden. Dit kan extra tijd kosten.*

Telefoonnummers per regio
Noord-Amerika
866-932-1801

Duitsland
49 800 724 4541

Australië
61 2 8488 3146
Quebec
855-300-7108
Nederland
31 (0) 20 820 2391
Singapore
65 3163 1874
Montreal
514-907-1801
België
32 9 298 02 73
Oostenrijk
43 800 802 806
Verenigd Koninkrijk
44 20 3695 9599
Zwitserland
41 22 700 4545
Andere landen
514-907-1801
Beltijden per taal
  Dagen van de week GMT-5 GMT-8 GMT+1
Engels Elke dag 24/7 24/7 24/7
Frans  Elke dag 9.00 u - 17.00 u 6.00 u - 14.00 u 15.00 u - 23.00 u
Nederlands  Maandag - vrijdag 3.00 u - 11.00 u 00.00 u - 8.00 u 9.00 u - 17.00 u
Duits Maandag - vrijdag 6.30 u - 10.00 u 3.30 u - 7.00 u 12.30 u - 16.00 u

Als je een privacyverzoek wilt indienen, vul dan het online formulier in dat gelinkt staat in ons Privacybeleid.