Verzenden met de app MyParcel

MyParcel is alleen beschikbaar in Nederland. Voor meer informatie klik hier.

In de App Store van Lightspeed kun je de MyParcel app vinden. De app wordt aangeboden door MyParcel, deze is kosteloos. Om gebruik te kunnen maken van de app dien je klant te zijn bij MyParcel. Wanneer je nog geen klant bent, kun je je vrijblijvend registreren via de volgende link: www.myparcel.nl/registreren.

In onderstaande handleiding wordt uitgelegd hoe je de Lightspeed koppeling met MyParcel kunt installeren en hoe deze koppeling werkt. De support voor de app verloopt via MyParcel: