Verzenden met de Parcel Pro (Shops United) app

Parcel Pro (Shops United) is enkel beschikbaar in Nederland. Voor meer informatie klik hier.

Je kan de Parcel Pro (Shops United) terugvinden in de App Store van Lightspeed. Om de app te kunnen gebruiken moet je een klant van MyParcel zijn. Als je nog geen klant bent, kan je je zonder verplichting registreren via de volgende link: https://login.parcelpro.nl/login/.

Voor hulp met Parcel Pro (Shops United), bezoek hun website of neem hier contact met hen op: