Orders ontvangen vanuit andere landen

Je kunt instellen vanuit welke landen je orders wilt ontvangen. Je klanten kunnen het land selecteren waarin ze wonen en landen vanwaaruit je geen orders ontvangt, worden niet weergegeven. Als je geen enkel land selecteert, kun je automatisch vanuit heel de wereld orders ontvangen, dus wij raden aan dat je in elk geval één land selecteert.

1. In het linker menu van de backoffice ga je naar Instellingen > Land winkel.
  2. Klik op Verander selectie landen, selecteer de landen vanwaaruit je orders wilt ontvangen en klik op Opslaan.
  3. Stel verzendmethoden in voor de nieuw toegevoegde landen. Deze stap is belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat je buitenlandse klanten orders kunnen plaatsen. Het niet aanpassen van of het niet toevoegen van nieuwe verzendmethoden, kan resulteren in de weergave van dit bericht aan klanten bij de checkout: Geen verzendmethoden beschikbaar voor dit land . Voor meer informatie over verzending, klik hier.
  4. Voeg HS-codes toe aan je producten bij gebruik van EasyPost of ShipStation. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van HS-codes.
  5. Overweeg daarna om nieuwe talen toe te voegen or een valuta toe te voegen.