De paginaopmaak wijzigen van raster naar lijst

De pagina‘s in je eCom shop geven de producten standaard weer in een rasteropmaak. De pagina‘s kunnen verschillende soorten inhoud weergeven, waaronder producten, subcategorieën, merken, enz. De rasteropmaak is handig wanneer je een heleboel inhoud moet weergeven op een enkele pagina.

Wanneer de rasteropmaak jouw pagina‘s niet opvult met inhoud, kun je de opmaak wijzigen naar Lijst, zodat minder inhoud meer ruimte opvult. Deze instelling is van invloed op de standaard paginaopmaak voor het weergeven van inhoud in je eCom shop:

1. Log in op je eCom-backoffice en klik op Instellingen.
  2. Klik op Geavanceerd onderaan de kolom Algemene instellingen.
  3. Klik op Lijst onderaan de pagina in de sectie CATEGORIEËN .
  4. Klik op Opslaan.

Indelingen wijzigen in de etalage

Afhankelijk van je thema kunnen klanten zelf de indeling kiezen. Zodra deze is geselecteerd, blijft de instelling gedurende de sessie van de klant behouden. De beschikbaarheid van deze instelling is afhankelijk van je thema. Bij eCom shops waarop het thema Ignite is geïnstalleerd, kunnen je klanten klikken op pictogrammen voor rasters of lijsten om de weergave te wijzigen.

Vergelijking van instellingen

Dit is een visueel beeld van de twee opties voor de indeling: