Verlanglijsten verwijderen

Verlanglijsten uitschakelen als deze niet compatibel zijn met je klanten of producten.

1. Log in op je eCom-backoffice en klik op Instellingen in de zijbalk.
  2. Klik op Geavanceerd onder de kolom Algemene instellingen.
  3. Schakel de knop Verlanglijst in de sectie SHOP uit.
  4. Klik op Opslaan.

Verlanglijsten van de productpagina verwijderen

Een aantal thema‘s verwijderen de knop Toevoegen aan verlanglijst niet van de productpagina als verlanglijsten zijn uitgeschakeld. Als je hierop klikt terwijl verlanglijsten zijn uitgeschakeld, wordt er de volgende foutmelding weergegeven: Je kunt dit artikel niet aan je verlanglijst toevoegen, omdat deze functie is uitgeschakeld.

Neem contact op met de ontwikkelaars van je thema, zodat zij je thema bijwerken en deze knop verwijderen als de functie is uitgeschakeld. De contactgegevens van de ontwikkelaars van je thema vinden:

1. Klik in je eCom-backoffice op Ontwerpen.
  2. De titel van het thema dat je hebt geïnstalleerd verschijnt aan de rechterkant van het scherm boven de knoppen Theme editor en Thema-instellingen . Kopieer de naam van je thema.
  3. Op de zijbalk klik je op Themashop.
  4. In de zoekbalk voer je de naam van je thema in en daarna druk je op Enter.
  5. Klik op de afbeelding van je thema om de themapagina te openen.
  6. Het e-mail adres en de website van de ontwikkelaars van je thema staan boven de Download-handleiding-link.