Het voorkomen van anonieme recensies

Recensies zijn standaard anoniem zodat klanten gemakkelijk een beoordeling kunnen achterlaten. Je kunt het optioneel of verplicht maken voor klanten om hun e-mailadres toe te voegen aan recensies. Door de e-mailadressen van klanten verplicht te stellen voor recensies kun je:

• Controleren of een recensie van een echte klant is.
  • Contact opnemen met klanten die problemen hebben.

Anonieme recensies voorkomen:

1. Log in op je eCom-backoffice en klik op Instellingenin de zijbalk aan de linkerkant.
  2. Klik op Geavanceerd onderaan de kolom Algemene instellingen.
  3. Scrol omlaag naar de sectie RECENSIES en selecteer Verplicht uit het dropdown menu met de naam E-mail.
    Toont de sectie Recensies en het dropdown menu E-mail op het scherm Instellingen - Geavanceerd.