Het aantal producten per pagina wijzigen

Het aantal producten per pagina kan worden ingesteld op minimaal 1 en maximaal 24. Standaard staat dit aantal ingesteld op 12 producten per pagina. Je kunt dit aantal hoger of lager zetten op basis van je klanten en de manier waarop je producten worden weergegeven.

1. Log in op je eCom-backoffice en klik op Instellingen.
  2. Klik op Geavanceerd onderaan de kolom Algemene instellingen.
  3. Geef een nummer tussen 1 en 24 op in het veld Producten per pagina, onderaan de pagina in de sectie CATEGORIEËN .
    Toont een pijl die naar het veld Producten per pagina
  4. Klik op Opslaan.

Verhoging van het aantal producten per pagina:

• Maak het makkelijker voor je klanten om al je producten op één pagina te bekijken. Zo hebben klanten mogelijke minder klikken nodig hebben om het gewenste product te vinden, wat weer tot hogere conversie kan leiden.

Verlaging van het aantal producten per pagina:

• Verlaag de kans dat de pagina te overweldigend is voor klanten.
  • Verbeter paginaperfomance. Wanneer er veel producten worden weergegeven, kan dit de laadtijd van de pagina negatief beïnvloeden, vooral als er overal afbeeldingen van hoge kwaliteit bij staan.