Hoe klanten producten organiseren

Als een klant naar producten zoekt, op een categorie klikt of op een merk klikt, ziet hij/zij de verzameling van de geassocieerde producten. Klanten kunnen opties gebruiken die meestal aan de linkerzijde van het scherm verschijnen. De locatie van deze opties is afhankelijk van je thema.

Klanten kunnen organiseren door te kiezen voor:

Klanten kunnen ook naar producten zoeken. Lees Productvelden doorzocht door eCom voor meer informatie.

Producten sorteren

Bij het sorteren van producten, zijn er de volgende opties: Meest bekeken , Nieuwste producten, Laagste prijs, Hoogste prijs, Naam oplopend en Naam aflopend. Klik hier voor meer informatie over deze opties en hoe je de standaardwaarde in kunt stellen.

Filteren met behulp van een schuifregelaar met prijzen

Er kan een ondergrens en bovengrens voor de prijs worden ingesteld om producten op de pagina te filteren. De limieten van de schuifregelaar met prijzen worden bepaald door de producten op de pagina. Als een schuifregelaar met prijzen bijvoorbeeld een maximale prijs van $300 heeft, komt dat omdat het duurste product op de pagina $300 is.

Filteren op merk

De producten die in een geselecteerd merk verschijnen, moeten zichtbaar zijn en toebehoren aan het merk. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van een merk aan een product.

Je eigen aangepaste filter gebruiken

Na de configuratie verschijnen je aangepaste filters in verzamelpagina‘s, mits producten op die pagina toegewezen filterwaarden bevatten. Klik hier voor meer informatie over filters.

Schakelen van rasterweergave naar lijstweergave

Afhankelijk van het aantal opties op een pagina en of je producten afbeeldingen bevatten, hebben je klanten mogelijk een voorkeur voor een andere lay-out. Klik hier voor meer informatie en om te leren hoe je de standaardoptie instelt.