De periode waarin kortingscodes actief zijn specificeren

Je kunt de periode waarin de code kan worden gebruikt specificeren. De kortingsperiode is standaard ingesteld op twee weken. Zodra de periode vervalt, werkt de kortingscode niet meer.

De periode vervalt aan het begin van de geselecteerde datum om 00:00 uur. Bijvoorbeeld, om ervoor te zorgen dat een kortingscode actief is van maandag tot en met vrijdag, kies je zaterdag als de einddatum. Kortingscodes en -regels vervallen op verschillende momenten op dezelfde dag. Lees meer over De juiste datum instellen voor het vervallen van de korting.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Marketing.
    Geeft een pijl weer die over 'Marketing' zweeft in het hoofdmenu van de eCom-beheerder.
  2. Selecteer Wijzigen op de relevante kortingscode of maak een nieuwe aan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Wijzigen' zweeft.
  3. Selecteer de datum en gebruik de datumkiezer om een begin- en einddatum in te stellen.
    Geeft een pijl weer die over een toekomstige datum in een datumkiezer zweeft.
  4. Selecteer Opslaan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Opslaan' zweeft.