Een maximum instellen voor het aantal keer dat een kortingscode mag worden gebruikt

Je kunt Gebruiksrechten inschakelen om het aantal keren dat de korting kan worden gebruikt in te stellen. Het maximumaantal kortingscodes is standaard onbeperkt. De teller Keer gebruikt houdt bij hoe vaak de code is toegepast. Je kunt de teller Resetten als dat nodig is.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Marketing.
    Geeft een pijl weer die over 'Marketing' zweeft in het hoofdmenu van de eCom-beheerder.
  2. Selecteer Wijzigen op de relevante kortingscode of maak een nieuwe aan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Wijzigen' zweeft.
  3. Scrol omlaag naar de sectie GEBRUIK en schakel de schakelaar met de naam Activeer gebruikslimietin.
    Geeft een pijl weer die over schakelaar Activeer gebruikslimiet zweeft.
  4. Voeg een numerieke waarde toe in het veld met de naam Gebruikslimiet om het aantal keer dat de kortingscode kan worden gebruikt aan te geven.
    Geeft een pijl weer die over het veld zweeft dat gebruikt wordt om de hoeveelheid korting in te voeren.
  5. Selecteer Opslaan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Opslaan' zweeft.