Korting geven op verzendkosten met een kortingscode

Je kunt korting geven op verzending met behulp van kortingscodes. Kortingscodes hebben standaard geen invloed op verzendkosten.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Marketing.
    Geeft een pijl weer die over 'Marketing' zweeft in het hoofdmenu van de eCom-beheerder.
  2. Selecteer Wijzigen op de relevante kortingscode of maak een nieuwe aan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Wijzigen' zweeft.
  3. Scrol omlaag naar de onderkant van de pagina. In de sectie INSTELLINGEN selecteer je voor de instelling met de naam Wanneer de kortingscode wordt gebruikt, verzendkosten een van de beschikbare opties.
    Geeft en pijl weer die over een van de beschikbare opties zweeft.
  4. Selecteer Opslaan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Opslaan' zweeft.

Beschikbare opties

• Vallen binnen de korting - Dit betekent dat de kortingscode de kosten voor verzending en de kosten van de producten samen reduceert. De kortingscode overschrijdt het kortingsbedrag of -percentage die je hebt gespecificeerd niet.
  • Zullen gratis zijn - Dit betekent dat de kortingscode de kosten voor verzending naar nul brengt. De korting kan het kortingsbedrag of -percentage overschrijden als de verzendkosten het kortingsbedrag overschrijden.