Een kortingscode toevoegen om de checkout te stimuleren

Het toevoegen van kortingscode aan het winkelwagenscherm kan je checkoutconversie versnellen. Dit kun je doen door een introductie en de kortingscode toe te voegen aan de winkelwagenpagina. Het wordt bovenaan de pagina weergegeven. De winkelwagen heeft standaard geen aangepaste tekst bovenaan.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Marketing.
    Geeft een pijl weer die over 'Marketing' zweeft in het hoofdmenu van de eCom-beheerder.
  2. Kopieer de kortingscode die je aan je winkelwagenscherm wilt toevoegen. Als er nog geen zijn aangemaakt, maak je een nieuwe aan.
    Geeft een pijl weer die boven een gemarkeerde kortingscode zweeft.
  3. Selecteer Terug naar Home.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Terug naar Home' zweeft.
  4. Klik op Inhoud.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Inhoud' in de zijbalk zweeft.
  5. In de lijst op het scherm Pagina‘s selecteer je Mijn winkelwagen. Als je die niet kunt vinden, heeft je winkelwagen mogelijk een andere naam. Selecteer de titel van de pagina met Kaart in de kolom Paginatype van de tabel.
    Geeft een pijl weer die over de hyperlink 'Mijn winkelwagen' zweeft.
  6. Schrijf in het veld INHOUD een introductie op de promotie en plak de kortingscode.
    Geeft een pijl weer die naar de het veld Inhoud wijst.
  7. Selecteer Opslaan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Opslaan' zweeft.

Voor meer informatie

• Over het wijzigen van je winkelwagen, klik hier.
  • Over het gebruiken van de teksteditor van inhoud, klik hier.