Afbeeldingen overeen laten komen met productvarianten

De afbeelding van een productvariant kan worden weergegeven wanneer deze wordt geselecteerd door een klant. De bijbehorende afbeelding bekijken, kan de klant helpen een kleur of een andere variant in je eCom-winkel te kiezen. Je kunt dit doen door afbeeldingen aan je varianten toe te wijzen.

Voorwaarden

Afbeeldingen moeten eerst aan een product worden toegevoegd, voordat je ze kunt toewijzen aan varianten. De manier waarop je afbeeldingen toevoegt, verschilt per eCom-versie. Als je eCom-winkel is verbonden met:

Instructies

1. Log in bij je eCom-beheerder en ga naar Producten.
    Geeft een pijl weer die boven Producten in het hoofdmenu zweeft.
  2. Selecteer een product.
    Geeft een pijl weer die over een productnaam zweeft.
  3. Scrol omlaag naar VOORRAAD & VARIANTEN en selecteer de thumbnailplaceholder naast een variant.
    Geeft een pijl weer die boven het placeholderpictogram zweeft.
  4. Selecteer een afbeelding en selecteer vervolgens Opslaan.
    Geeft een pijl weer die over de knop Opslaan na het selecteren van een afbeelding zweeft.