Bijkomende kosten toevoegen

Geeft de bijkomende kosten van het product in de winkelwagen weer.Je kunt bijkomende kosten toevoegen aan een productvariant. Dit is nuttig wanneer er extra kosten gemoeid zijn bij het online verkopen van de productvariant. Om bijkomende kosten te laten werken, moet je de bijkomende kosten aanmaken en die dan aan een productvariant toewijzen.

De naam van de bijkomende kosten is alleen zichtbaar in de eCom-beheerder. In de winkelwagen ziet je klant bijvoorbeeld alleen Bijkomende kosten: $10,00 per product staan onder de productvarianttitel.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Instellingen.
  2. Selecteer Bijkomende kosten, in de kolom Betaalinstellingen aan de rechterkant.
  3. Selecteer Bijkomende kosten toevoegen.
  4. Vul het formulier in en selecteer Toevoegen.

Bijkomende kosten toevoegen aan een productvariant

1. Ga in je eCom-beheerder naar Producten.
  2. Selecteer de link van een producttitel om de instellingen van dat product te openen.
  3. Scrol omlaag naar de sectie VOORRAAD & VARIANTEN en selecteer de varianttitel om de instellingen van die variant te openen.
  4. Selecteer in de sectie PRIJZEN bijkomende kosten in het vervolgkeuzemenu.
  5. Selecteer Opslaan.

Meer informatie

Er kunnen ook bijkomende kosten worden toegepast op betaalopties. Lees Bijkomende kosten voor betaalopties configureren voor meer informatie.