Thema wijzigingen vooraf weergeven - Een logo toevoegen

eCom is zo ontworpen dat je je wijzigingen aan je eCom-winkel kunt bekijken zonder deze te hoeven publiceren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe dit mogelijk is met behulp van het proces van het toevoegen van een logo als voorbeeld. Alle thema‘s hebben heel veel manieren om ze aan te passen en deze aanpassingen gaan veel verder dan het toevoegen van een logo. In dit artikel worden voorbeeldweergaven uitgelegd, in het bijzonder met behulp van het thema Ignite. Deze instructies wijken mogelijk af voor andere thema‘s.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Design.
  2. Selecteer Thema aanpassen.
  3. Selecteer Logo onderaan de opties voor Header (Koptekst) in het tabblad Algemeen.
  4. Selecteert Bladeren onder Logo.
  5. Zoek en open de logo-afbeelding op je computer. Als je de voorbeeldweergave van je logo goed vindt, selecteer dan Wijzigingen publiceren. Zo niet, selecteer dan de optiepijl > Wijzigingen verwijderen.