Aangepaste CSS toevoegen

CSS (Cascading style sheets) bepalen hoe de elementen van je website worden weergegeven. Met de juiste kennis kun je aangepaste CSS toevoegen om veel onderdelen van je website te wijzigen zonder de code van je thema te bewerken.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Design.
  2. Selecteer aan de rechterkant van het scherm GEAVANCEERDCSS aanpassen.

Als je niet bekend bent met webontwikkeling, lees dan de themahandleiding om te zien of het mogelijk is om de stijlwijziging aan te brengen met behulp van de ingebouwde instellingen van het thema. Ga naar Themahandleidingen zoeken voor informatie die betrekking heeft op jouw thema.

Houd er rekening mee dat ons supportteam geen ondersteuning meer kan bieden als het gaat om CSS-aanpassingen voor cosmetische doeleinden. Hiervoor brengen we je graag in contact met een van onze gespecialiseerde maatwerkpartners. Je kunt ook een verzoek bij ons indienen, dan zoeken wij een geschikte partner voor je.