Custom 'head'-code toevoegen

Je kunt een code toevoegen aan de sectie <head> van je website om webservices zoals Google Tag Manager.

Lees meer over onze integraties met Google Analytics en Facebook Pixel in plaats van deze handmatig te verbinden.

1. Ga vanuit je eCom dashboard naar Instellingen.
  2. Selecteer in de kolom Website-instellingen Web Extra's.
  3. Selecteer in de sectie CUSTOM HEAD CODE (AANGEPASTE KOPCODE) Add code (Code toevoegen).
  4. Voeg, afhankelijk van de instructies van je webservice, een URL of de code toe.
  5. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te bewaren.