Support ontvangen voor je thema

Je kunt support ontvangen voor je thema door de themadocumentatie te beoordelen, contact op te nemen met de themaontwikkelaars of door contact op te nemen met ons.

Je kunt een themahandleiding vinden via je eCom-beheerder.

1. Selecteer in je eCom-beheerder Design.
  2. Selecteer Lees themadocumentatie aan de rechterkant van het scherm.

Daarnaast kun je ook een themahandleiding vinden via de theme store.

1. Ga naar de theme store op de Lightspeed HQ-website.
  2. Zoek naar en selecteer je thema.
  3. Er is een link beschikbaar onder Documentatie aan de rechterkant van het scherm.

Contact opnemen met je themaontwikkelaar

Als je de antwoorden die je zoekt niet kunt vinden in de handleiding, heeft elke themaontwikkelaar een ondersteuningsmail op de bovenkant van website van de ontwikkelaar op de themapagina.

1. Selecteer in je eCom-beheerder Design.
  2. De contactinformatie van de ontwikkelaar staat, indien beschikbaar, onder de link Lees themadocumentatie.

Je kunt het e-mailadres van de themaontwikkelaar verkrijgen via de theme store op de Lightspeed HQ-website.

1. Ga naar de theme store op de Lightspeed HQ-website.
  2. Zoek naar en selecteer je thema.
  3. Klik onder de knop Installeer nu  op Support nodig?

Meer informatie

• Algemene ontwerpinstellingen zoeken - Lees dit artikel als je een specifieke ontwerpinstelling niet weet te vinden. Sommige instellingen worden niet geregeld door een thema, zoals producten, inhoud, koppen, etc.
  • Introductie op het ontwerpen van je eCom-winkel - Er zijn andere manieren om het ontwerp van je eCom-winkel te wijzigen. Lees dit artikel om de diverse manieren die tot je beschikking staan te ontdekken.