PayPal-verkopersbescherming

De PayPal-verkopersbescherming is ontworpen om het volledige bedrag van de betaling te retourneren, als je een niet-geautoriseerde betaling ontvangt, bij een betwisting over niet-ontvangen artikelen, terugvordering of terugboeking . Het PayPal-beleid inzake verkopersbescherming is beschikbaar voor houders van een PayPal-account van specifieke landen als je account en orderverwerkingsworkflow voldoen aan de criteria om in aanmerking te komen.

Lees a.j.b. de algemene gebruiksvoorwaarden en criteria om in aanmerking te komen alsook de volledige gebruikersovereenkomst voor je land om er zeker van te zijn dat je in aanmerking komt:

1. Ga naar de pagina met de juridische overeenkomsten van PayPal
  2. Vind en selecteer je locatie in het dropdownmenu.
  3. Selecteer Gebruikersovereenkomst voor PayPal Service
  4. Vind en lees de sectie betreffende verkopersbescherming.

Hoewel de vereisten om in aanmerking te komen voor de verkopersbescherming van PayPal kunnen variëren van land tot land, volgt hier om je te informeren een samenvatting:

1. PayPal zal verzendingsadressen identificeren als ofwel bevestigd of onbevestigd wanneer je de pagina met transactiegegevens bezoekt in je PayPal-account.
    • Bevestigde adressen worden geassocieerd met de houder van het PayPal-account en worden als veilig beschouwd.
    • Verzenden naar een onbevestigd adres is riskant.
    • Wees op je hoede voor klanten die in een e-mail vragen om het verzendingsadres van de order te veranderen nadat de betaling werd uitgevoerd.
  2. De aangekochte artikelen moeten materieel zijn en je moet een bewijs hebben van de verzending of levering. Immateriële artikelen, zoals digitale media of diensten, die niet verzonden kunnen worden, komen niet in aanmerking.
    PayPals vereisten voor een bewijs van levering kunnen gevonden worden in de gebruiksvoorwaarden.
  3. Antwoord snel met ondersteunende documentatie waar PayPal om vraagt wanneer je iets betwist.
  4. Het permanente adres dat opgegeven werd in je PayPal-account moet zich in een land bevinden dat PayPal-verkopersbescherming aanbiedt. Bekijk je PayPal-gebruikersovereenkomst om te zien of je in aanmerking komt.
  5. Verzend al je orders snel en binnen de verwachte termijnen die je aan je eCom-klanten opgegeven hebt.