Zichtbaarheid instellen - consumenten en B2B

De tweede instelling voor alle betaalproviderinstellingen is: Zichtbaarheid - Consumenten, B2B of beide. Via deze instelling kun je specifieke betaalopties aan je consumenten of B2B-klanten tonen.

In de meeste gevallen kun je deze instelling standaard op Consumenten en B2B laten staan. Als je klanten en B2B-klanten andere betaalproviders hebben, volg je de onderstaande instructies.

Voorwaarden

Instructies

1. Selecteer Instellingen in je eCom-beheerder.
  2. Selecteer Betaalmethoden onder Betaalinstellingen.
  3. Selecteer een betaalmethode.
  4. Zet bovenaan de pagina Zichtbaarheid op B2B.
  5. Selecteer Opslaan.
  6. Herhaal deze instructies, maar zet de zichtbaarheid op Consumenten om ervoor te zorgen dat beide soorten klanten bij je kunnen kopen.

Volgende stappen