Orders exporteren naar een .CSV

Export alle orders

1. Ga naar Orders.
  2. Klik rechts bovenin het scherm op Export > Export orders.

3. Er opent een pop-upvenster rechts onderaan het scherm waar je direct naar de export kunt gaan. Je kunt de export ook downloaden via Tools > Exports via het linker menu van de Back Office.

Export geselecteerde orders

1. Ga naar Orders.
  2. Selecteer de checkbox naast de orders die je wilt exporteren
  3. Klik rechtsboven op het drop-downmenu Bulk acties.
  4. Selecteer Export naar .csv.

Er wordt een .csv bestand gedownload van alle orders op de betreffende pagina. Dit proces kun je per pagina herhalen door rechtsonder bij Orders met de pijltoetsen van pagina te wisselen.