De betaling van een order is mislukt

Er is niet één antwoord of oplossing voor dit probleem. Controleer daarom het volgende:

1. Is dit de eerste keer dat het voorkomt? Dan kan het zijn dat de klant problemen had met zijn server/internetconnectie. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Indien het meerdere keren achter elkaar met dezelfde betaalmethode voorkomt, dan kan het wellicht aan de koppeling met de payment server providers liggen. Ga dan verder met de volgende stappen.
  2. Controleer of er een storing bij de payment provider bekend is. Indien wij hier van op de hoogte zijn, geven wij dit aan u door via een notificatie. Payment providers geven dit echter niet altijd aan ons door. Neem daarom eerst contact op met de payment service provider. Zij kunnen vaak zien waar de betaling misgaat.
  3. Controleer of de gegevens die u heeft ingevuld bij Instellingen > BETAALINSTELLINGEN > Payment service providers > de desbetreffende payment service provider correct zijn.
  4. Heeft u een contract afgesloten met elke afzonderlijke Payment Service Provider voor alle betaalmogelijkheden die u aangevinkt heeft via Instellingen > BETAALINSTELLINGEN > Payment service providers > de desbetreffende payment service provider in het linker menu? Wellicht biedt u een optie aan die niet mogelijk is / toegestaan wordt in uw contract.

Indien bovenstaande niet tot een oplossing leidt, kunt u een mail sturen naar ecom.support@lightspeedhq.com Vermeld hier de eventuele ordernummers (als deze op onbetaald staan, laat deze hier dan op staan), de betaalmethoden en de browser waarin de klant heeft geprobeerd af te rekenen. Vermeld ook dat bovenstaande punten al gecontroleerd zijn.