MultiSafepay koppelen

MultiSafepay is alleen beschikbaar in Europa. Klik hier voor een overzicht van betaalproviders die in jouw land beschikbaar zijn.

MultiSafepay is een betaaldienst waarmee je klanten artikelen kunnen kopen in de eCom shop.

Voorwaarden

• Je hebt een abonnement nodig voor MultiSafepay om de dienst in je eCom-backoffice te kunnen activeren. Ga hiervoor naar https://www.multisafepay.com/.
  • Je hebt een account-ID, site-ID en veiligheidscode nodig. Deze vind je in de MultiSafepay-account onder Instellingen > Website-instellingen.

Instructies

1. Log in op je Lightspeed eCom-backoffice en klik op Instellingen.
  2. Klik op Betaalproviders in de kolom Betaalinstellingen.
  3. Geeft de providerinstellingen weer.Klik op MultiSafepay. Als de betaalprovider niet in het scherm verschijnt, klik dan op Betaalprovider toevoegen en klik op Toevoegen naast MultiSafepay.
  4. Activeer de schakelaar genaamd Activeer deze betaalprovider.
  5. Laat Consumenten & B2B staan als standaardoptie in het dropdown menu Zichtbaarheid. Wijzig deze instelling alleen als je de eCom shop hebt toegespitst op B2B-klanten.
  6. Laat in PROVIDERINSTELLINGEN de optie Live voor het dropdown menu Modus geselecteerd staan.  Wijzig dit alleen wanneer je de integratie van betalingen test met behulp van een testaccount van MultiSafepay.
  7. Geeft het gegevensscherm weer.Voer je veiligheidscode, site-ID en account-ID in.
  8. Onder BETAALMETHODEN kun je de betaalmethoden van MultiSafepay, waarvoor je een contract hebt afgesloten, inschakelen. Klanten kunnen niet afrekenen als er betaalmethoden zonder contract zijn ingesteld.
  9. Laat de instellingen in EXTRA INSTELLINGEN op standaard staan. Wijzig deze instellingen alleen wanneer dat nodig is voor een betaalstrategie. Deze wijzigingen kunnen het klanten bemoeilijken om af te rekenen. Voor meer informatie over andere instellingen op deze pagina kun je hier naar het algemene overzicht gaan.
  10. Klik op Opslaan.

Neem contact op met de supportafdeling van MultiSafepay voor meer informatie:

• Tel: 020 8500 500
  • E-mail: support@multisafepay.com