Facturen bekijken in eCom

Je kunt je Lightspeed facturen vanuit de eCom-backoffice downloaden. Doe dit om je betalingen te controleren en een kopie van je facturen voor je administratie te verkrijgen.

In je eCom-backoffice klik je op Instellingen > Account. Hier vind je een lijst van je facturen en andere bedrijfs- en accountgegevens. Klik op Afdrukken naast een factuurregel om die factuur te downloaden.

Om een betaling te doen, een fout te herstellen, of een vraag te stellen neem je contact op met ons factureringsteam. Voor meer informatie klik hier.

Verschillende soorten facturen

In het facturenscherm zie je twee verschillende soorten facturen. Facturen die:

• beginnen met de tekst INVS zijn de facturen voor je Lightspeed abonnementen. Bijvoorbeeld INVS-123456

• beginnen met cijfers zijn de facturen voor thema of app betalingen. Bijvoorbeeld 012345.

OPMERKING: na het opzeggen van een thema of app ontvang je nog een laatste factuur, verzonden op basis van de oorspronkelijke aanmelddatum.

Je meldt je bijvoorbeeld voor een app aan op de 12e van de maand en je gebruikt de app drie maanden. Je zegt de app op de 20e dag van de 4e maand op. Op de 12e dag van de 5e maand ontvang je de laatste factuur.

Status betaald of niet betaald

Je kunt zien wanneer je een betaling moet doen als je de status NIET BETAALD ziet. Afhankelijk van de geografische locatie van je eCom shop kun je de mogelijkheid hebben om op Nu betalen te klikken om te betalen.

Status tegoed of gecrediteerd

Bij een fout in de facturering kun je ook de status tegoed of gecrediteerd zien: