Kolomtitels van productfilterwaarde

In deze tabel wordt er een overzicht gegeven van alle informatie over de productfilterwaarden die je kunt exporteren. Dit is handig bij het maken van je werkblad voor Invoer van productfilterwaarden.

• Klik op een link onder de kolom Groep voor een uitleg van de groep.
  • Klik op een link onder Kolomtitel exporteren voor een uitleg van de kolomtitel.
Kol.
#
Groep Kolom
naam
Suggesties voor het in kaart brengen van de kolommen bij import
01 Vereist Internal_ID Product-ID
02 Vereist Filter value 1 Selecteer het filter dat de filterwaarden bevat die je importeert.
03 Optioneel Filter value 2 Selecteer het filter dat de filterwaarden bevat die je importeert.

Kolom titelbeschrijvingen

De titelbeschrijvingen van de kolommen zijn gegroepeerd op basis van gelijkenis, zodat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. Als je van plan bent om een van de kolomtitels in een groep te importeren, kun je overwegen om ook de rest van de groep te importeren, aangezien de informatie gerelateerd is.

Vereist

• Internal ID - De interne ID van elk product waaraan een filterwaarde moet worden toegekend.
    • Interne ID's zijn 8-cijferige nummers die gevonden worden in de export van een product en in het webadres van een product.
  • Filter value 1 - De filterwaarde die aan een product moet worden toegewezen.
    • De filterwaarde moet bestaan in eCom-backoffice > Producten > Filters.
    • Wijs meer dan een filterwaarde toe aan een product door het toevoegen van een komma tussen de filters.

Optionele kolom

• Filter value 2 - Je kunt zoveel extra filterkolommen importeren als er nodig zijn om productfilterwaarden te importeren.
    • De filterwaarde moet bestaan in eCom-backoffice > Producten > Filters.