Het opzetten van Cayan

Cayan is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Voor een lijst van alle beschikbare betaalproviders in jouw regio, klik hier.

Stel Cayan in om creditcards te accepteren in je eCom-shop. Cayan houdt je klanten in je eCom-shop door de kaartgegevens in je checkout te accepteren.

Voor retailaccounts die verbonden zijn met een eCom-shop: Voor je eCom-shop is een apart Cayan-account nodig.

Voorwaarden

Meld je aan voor een nieuw account bij Cayan. Zodra je aangemeld bent, zal Cayan je meerdere e-mails sturen. Noteer hier de vier handelaarsgegevens:

1. Web API Key
  2. Key
  3. Site ID
  4. Name

Als je deze informatie niet bij de hand hebt, kun je ze verkrijgen door contact op te nemen met de klantenservice van Cayan.

Instructies

1. Navigeer naar je eCom-backoffice en klik op Instellingen > Betaling Aanbieders > Cayan.
    1. Als Cayan er niet bij staat, klik dan op Betaalprovider toevoegen.
    2. Zoek Cayan en klik op Toevoegen.
  2. Klik in het gedeelte PROVIDERINSTELLINGEN op Verbinden om de velden voor het invoeren van je gegevens te bekijken. Als deze velden al zichtbaar zijn, ga dan naar de volgende stap.

3. Plak de Web API Key, Key en Site ID en Naam in de overeenkomstige velden.
  4. Zorg ervoor dat er geen spaties zijn voor of na de invoer. Bijvoorbeeld, een lege ruimte zoals deze: " "voor of na je ingevoerde gegevens kunnen verhinderen dat Cayan functioneert.
  5. Controleer in het gedeelte Betaalmethoden of de schakelaar met het label Creditcard is ingeschakeld.
  6. Schakel de optie "Activeer deze betaalprovider" in.
  7. Laat het dropdownmenu met het label Zichtbaarheid als standaardoptie: Consumenten en B2B, tenzij je ook aan bedrijven verkoopt.
  8. Klik op Opslaan.

Nu zou Cayan beschikbaar moeten zijn voor je klanten.