Cadeaubonnen zichtbaar maken in je online winkel

Zodra je de cadeauboninstellingen hebt ingesteld, moet je de cadeaubonnen zichtbaar maken in je online winkel als je het standaardthema Ignite niet gebruikt. Dat kun je doen door een navigatieoptie toe te voegen voor cadeaubonnen. Zo kan je klant de cadeaubonnen zien en kopen.

Opmerking: Als je de code van je thema hebt aangepast, wijzig je misschien liever de code dan dat je een navigatieoptie toevoegt.

Een navigatieoptie toevoegen voor cadeaubonnen:

1. Klik vanuit het hoofdmenu op Design > Navigatie.
  2. Selecteer Standaard.
  3. Bij LINKS selecteer je Link toevoegen.
  4. In het veld Link  voer je /buy-gift-card.
  5. Selecteer Opslaan.
Opmerking: Sommige thema's laten niet automatisch aangepaste navigatieknoppen zien. Controleer de documentatie van je thema om te kijken of dat het geval is voor jouw thema.

Je cadeaubonnen zijn nu zichtbaar in je online winkel.