Het koppelen van je domein - Inleiding

Toont de domeininstelknop op het instellingenscherm.

Een domeinnaam is de identiteit en de URL van je winkel op het internet. Er zijn drie stappen om je domein te configureren. Een domein kopen, je domein toevoegen aan eCom en je DNS-records instellen. Misschien ben je al begonnen met de eerste stap door te beslissen wat de naam van je nieuwe eCom shop zal zijn.

Leer hoe je je eCom shop kunt starten met je eigen domeinnaam:

1. Een nieuw domein kopen - Als je zelf nog nooit een domein hebt gehad, maak je dan geen zorgen. Het is makkelijker dan ooit om te beginnen. Als je al een domein hebt, zorg er dan voor dat je nu kunt inloggen bij je domeinprovider. Je zult dit later nodig hebben.
  2. Je domein toevoegen aan eCom - Een eenvoudige, maar belangrijke stap. Het toevoegen van je domein heeft geen effect totdat je je eCom shop opstart. Je kunt deze stap zonder problemen vroegtijdig afronden. Stel je nieuw domein niet als standaard in totdat je je eCom shop opstart.
  3. Je domein koppelen: DNS-records instellen - DNS-records wijzigen in de instellingen van je domeinproviders kan een lastige opgave lijken. Met deze instructies leer je snel meer.

Aanvullende aan het domein gerelateerde artikelen

Toont de knop Domein toevoegen.