Review widget plaatsen (apps)

Wanneer u gebruik maak van de apps Kiyoh, The feedback Company of Trustedshops, dan is het mogelijk om een widget te publiceren waarin de reviews en beoordelingen van klanten te zien zijn. Om deze widget te plaatsen in uw webwinkel heeft u een code nodig. Deze code kunt u krijgen binnen de appomgeving.

Review widget op een specifieke locatie

Wilt u de review op een specifieke locatie plaatsen, dan kan dat door de code van de widget in de theme editor te plaatsen via Design > Thema Editor in het linker menu van uw backoffice. Houd er wel rekening mee dat u na het activeren van de theme editor geen updates voor het template meer ontvangt.

Let op! Om gebruik te maken van de Template Editor heeft u kennis en ervaring met HTML en CSS nodig. Als u hier geen ervaring mee heeft, raden we u aan om een expert in te schakelen. Het aanpassen van de code van uw webwinkel zonder de benodigde expertise kan serieuze consequenties hebben.

Thema editor niet activeren

Wanneer u de theme editor activeert, ontvangt u geen updates meer aan het thema. Wilt u deze updates houden, dan kunt u de code ook plakken bij Instellingen > SHOPINSTELLINGEN > Web extras in het linker menu van uw backoffice. De code komt dan helemaal links onderaan uw pagina's te staan. U kunt met Javascript de widget niet op een specifieke plek plakken.