Redirect kolomtitels

Deze tabel geeft een overzicht van alle redirect-informatie die je kunt exporteren. Dit is handig bij het maken van je werkblad voor Importeren van redirects.

Kol.
#
Kolomgroepering Kolom
naam
Suggesties voor het in kaart brengen van de kolommen bij import
01 Vereiste kolom URL Redirect - URL
02 Vereiste kolom Target Redirect - Doel
03 Vereiste kolom IsPermanent Redirect - Permanent

Kolom titelbeschrijvingen

Vereiste kolommen

De minimaal vereiste kolommen in een werkblad voor een succesvolle import.

Kopieer deze tabel en plak hem in je werkblad:
URL Target IsPermanent
  • URLURL - Het webadres waartoe je verkeer toegang probeert te krijgen voordat het wordt omgeleid.
  • Doel Target - Het webadres waar je verkeer naartoe wordt geleid.
  • IsPermanent IsPermanent - Of de omleiding permanent of tijdelijk is.
    • Zoekmachines zullen je webpagina anders indexeren als het een tijdelijke omleiding is.
    • Indien permanent, typ Ja,
    • indien tijdelijk, typ Nee.