Meerdere valuta's toevoegen

Zorg ervoor dat bezoekers andere valuta kunnen selecteren door deze optie toe te voegen aan je eCom-beheerder

Als meerdere valuta's eenmaal zijn ingeschakeld, worden ze als optie weergegeven bovenaan je online winkel. Zodra er een andere valuta wordt geselecteerd, worden de productprijzen omgezet in overeenstemming met de wisselkoersen op dat moment. Eventuele transacties zullen echter nog steeds in de standaard valuta plaatsvinden.

eCom-winkels kunnen slechts één standaard valuta hebben. Normaal gesproken wordt de standaard valuta gebaseerd op de locatie die oorspronkelijk werd gebruikt bij het aanmaken van de eCom-winkel. Dit kan alleen worden gewijzigd door ons supportteam. Om de standaardvaluta te veranderen, neem je contact met ons op.

Een valuta toevoegen:

1. Selecteer Instellingen > Internationalisatie in je eCom-beheerder.
  2. Selecteer in de sectie VALUTA'S vervolgens Voeg een valuta toe.
  3. Voeg de gewenste valuta toe en selecteer Toevoegen.

Testen:

1. Selecteer Terug naar InstellingenHome.
  2. Selecteer Bekijk webwinkel in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Ga naar de valutakiezer en wijzig de valuta. De locatie van de kiezer hangt mogelijk af van het ontwerp van je thema. Wanneer bijvoorbeeld in het Conform Plus-thema euro's, Canadese dollars of Amerikaanse dollars zijn ingeschakeld, geeft het thema 'EUR / USD / CAD' weer in de linkerbovenhoek van elke pagina.

Volgende stappen

Overweeg nieuwe talen toe te voegen of orders te ontvangen vanuit andere landen.