Algemene ontwerpinstellingen zoeken

Dit artikel is bedoeld om je naar de documentatie te leiden die je nodig hebt. Je moet de themahandleiding of een ander artikel met betrekking tot het ontwerp mogelijk handmatig zoeken.

Sommige instellingen worden geregeld door Lightspeed-instellingen en anderen worden doorgaans geregeld door het thema zelf.

Door het thema geregelde instellingen

Door anderen geregelde instellingen

• Een logo uploaden
  • Lettertype en letterkleur
  • Kleur van kop- en voettekst
  • Achtergrondafbeelding of -kleur
  • Titels boven speciale producten/categorieën
  • Zichtbaarheid van tags, reviews, voorraadpeil
  • Zichtbaarheid van merken in titels
  • Contactinformatie
  • Websitenaam
  • Tekstinhoud op home-pagina
  • Opties in de kop- en voettekst
  • Presentatiebeelden in een kopregel
  • Uitgelichte producten/categorieën
  • Specifieke tags, beoordelingen, voorraadpeil
  • Specifieke merken
  • Afrekeningsinstellingen
  • Websitenaam
    • De naam van de website zoals die op het browsertabblad wordt weergegeven wijzig je via Instellingen. In de kolom Algemene instellingen klik je op Algemeen.
    • Om het webadres van je site te veranderen, klik je hier.
  • Tekstinhoud op home-pagina
    • De tekstinhoud op je voorpagina kan worden toegevoegd in je eCom-backoffice. Klik op Inhoud > Homepage (home-pagina). Zorg dat de zichtbaarheid op AAN staat en typ tekst in de inhoudseditor.
  • Opties in de kop- en voettekst
    • De opties voor de koptekst van je website kun je beheren via Categorieën.
    • De opties voor de voettekst kun je beheren door op Inhoud te klikken. Zoek de gewenste pagina en klik op de titel. Om de optie aan de voettekst toe te voegen of daaruit te verwijderen, zet je de zichtbaarheid aan/uit en daarna klik je op Opslaan.
  • Presentatiebeelden in een kopregel
    • Klik hier voor instructies voor het toevoegen van koppen.
  • Uitgelichte producten/categorieën
    • Klik hier voor instructies voor Uitgelichte producten/categorieën.
  • Specifieke tags, beoordelingen, voorraadpeil
  • Specifieke merken
  • Afrekeningsinstellingen

Meer informatie

• Het ontwerp van je winkel wijzigen - Er zijn andere manieren om je thema te wijzigen. In dit artikel worden de diverse manieren behandeld om het ontwerp van je eCom-winkel te wijzigen.
  • Support ontvangen voor je thema - In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de themahandleiding kunt vinden of hoe je contact op kunt nemen met je themaontwikkelaar.