Afbeelding toevoegen aan een product

Goede productfoto's zijn essentieel voor het succes van uw webwinkel. Zorg ervoor dat ze scherp en visueel aantrekkelijk zijn, dit vergroot uw kansen op het creëren van omzet. Besteed daarom voldoende aandacht aan het selectieproces. Gebruik bij voorkeur vierkante en/of rechthoekige afbeeldingen met een zo hoog mogelijke resolutie. Dit zorgt voor betere resultaten als klanten op producten inzoomen en het biedt u de mogelijkheid om uw assortiment optimaal te presenteren.

Aarzel niet om uw leveranciers om nieuwe foto's te vragen indien de aangeleverde afbeeldingen niet voldoen aan uw kwaliteitsmaatstaven.

Afbeelding toevoegen

U kunt maximaal 10 afbeeldingen per product plaatsen. Dit aantal kan niet worden verhoogd.
  1. Ga via CATALOGUS > Producten naar de productoverzichtspagina.
  2. Selecteer een product waaraan u een afbeelding wilt toevoegen en klik vervolgens in de productpagina op het tabblad Afbeeldingen.

3. Klik nu op de groene plus-knop bovenaan het scherm om een afbeelding toe te voegen. Er verschijnt een pop-up venster met een icoon. Klik hierop om een afbeelding op uw computer te selecteren.

4. Klik op de gewenste afbeelding om hem toe te voegen. Wilt u meerdere afbeeldingen in dezelfde bestandslocatie toevoegen? Houd dan tijdens de selectie de Ctrl/cmd-toets ingedrukt.
  5. Klik vervolgens op Openen om de geselecteerde afbeelding(en) toe te voegen aan het product.

Voegt u meerdere foto's toe en wilt u de volgorde wijzigen? Ga dan met uw muis over de afbeelding, klik rechts bovenaan op de afbeelding op het sleepicoontje en wijzig de volgorde van de foto's door deze te slepen.

Formaat productafbeelding

Wij raden u aan om zo groot mogelijke afbeeldingen te uploaden, tot een maximum van 5MB per afbeelding.

Let op! Voor het beste resultaat raden we u aan om afbeeldingen te gebruiken met dezelfde pixelafmetingen als hieronder beschreven, of met dezelfde dimensieratio's.

Template Afmeting
Absolut 1024px x 1024px
Ahead 374px x 374px
AMAseo 1000px x 1000px
Amsterdam 260px x 255px
Atik 360px x 320px
Blueprint premium 900px x 900px
Botein 260px x 340px
Boutique 260px x 225px
Castor 290px x 290px
Conform 800px x 1024px
Delta 800px x 800px
Delta Responsive 800px x 800px
DG Responsive 570px x 665px
Dresser 440px x 600px
Electronics responsive 600px x 600px
Essentials 709px x 1024px
Fashionshop 494px x 299px
Flat Responsive 800px x 1000px
Fushion 800px x 600px
Instijl Media 335px x 335px
Playful 1500px x 1500px
Sailor 350px x 350px
SEOMATIC Classic 690px x 250px
SneakerZshop 400px x 400px
Standaard 1500px x 1000px
The Bridge Responsive 450px x 450px
Vice 920px x 720px
Webshophelpers 430px x 430px

Afbeelding verwijderen

U kunt afbeeldingen verwijderen door erop te klikken. Wanneer er een blauwe lijn om de afbeelding verschijnt, klikt u vervolgens rechts onderaan uw scherm op de knop Verwijder geselecteerd om de geselecteerde afbeelding(en) definitief te verwijderen.