Winkelwageninstelling springt terug op uitgeschakeld

De winkelwagen is gekoppeld aan de registratie. Controleer onder ALGEMEEN > Instellingen > Geavanceerd of de Registratie ingeschakeld staat. Als de registratie is uitgeschakeld, kunnen klanten geen aankopen doen in de webwinkel en wordt de winkelwagen dus ook automatisch uitgeschakeld.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen