Verkooprapport opstellen

U kunt op verschillende manieren een verkooprapport maken:

Export

1. Ga via het linker menu van de backoffice naar TOOLS > Import & Export > Export > Verkoop Rapporten
  2. Geef aan welke periode u getoond wilt hebben en klik rechts onderaan op Exporteer naar .csv

Hoe vaak is het product verkocht?

1. Ga via het linker menu van de backoffice naar CATALOGUS > Producten en klik het product aan waarvan u wilt weten hoevaak het is verkocht.
  2. Klik rechts bovenaan op het tabblad info
  3. Klik op Meer informatie in het vak Variant | Voorraad. Indien u meerdere productvarianten heeft gekoppeld aan het product, zult u hier meerdere rijen zien staan.
  4. U ziet hoevaak het product is verkocht en hoevaak het product in behandeling is genomen.

Aantal producten per order

1. Ga in het linker menu van de backoffice naar VERKOOP > Orders.
  2. Klik rechts bovenaan in de titelbalk op het vlaggetje.
  3. Klik links onderaan het scherm op het drop-downmenu Met Geselecteerd en vervolgens op Exporteer productlijst. Dit kunt u per pagina doen.
  4. Er wordt automatisch een .csv-bestand met alle producten per order gedownload. U kunt in uw export-bestand vervolgens op bijvoorbeeld titel sorteren.