Cadeauverpakking toevoegen aan de checkout

Via ALGEMEEN > Instellingen > Cadeauverpakking in het linker menu van uw backoffice kunt u de cadeauverpakking per product instellen. Dit is ideaal voor de feestdagen of als u bijvoorbeeld verjaardagsgeschenken of babyspullen verkoopt.

Cadeauverpakking aanmaken

1. Ga naar CATALOGUS > Producten in het linker menu van de backoffice.

2. Maak hier een cadeauverpakking aan. Maak vervolgens een nieuw product aan door te klikken op de groene plus-knop in de navigatie bovenaan het scherm. Er verschijnt nu een pop-upvenster waar u de Titel, Prijs en Product optieset kunt invoeren. Vul bij Titel bijvoorbeeld Kerstpapier in en vul bij Prijs de prijs in die klanten moeten betalen voor de verpakking (bijvoorbeeld 1,50). Als u de cadeauverpakking gratis aanbiedt, kunt u het veld Prijs leeglaten. De Product optieset hoeft u niet aan te passen.

3. U kunt de overige gegevens invullen zoals u dat bij een normaal product doet.

Cadeauverpakking instellen

1. Ga naar ALGEMEEN > Instellingen > Cadeauverpakking via het linker menu van uw backoffice.

2. Activeer het veld Status om de box in de checkout te laten zien.

3. Vul bij Titel onder Talen de naam in die u boven de box zichtbaar wilt maken. Bijvoorbeeld Kerstverpakking of gewoon Cadeauverpakking, mocht u meerdere verpakkingen aanbieden. Klik vervolgens rechts onderaan uw scherm op Opslaan.
  4. De volgende stap is het toevoegen van de cadeauverpakkingen die u heeft aangemaakt. Klik eerst rechts bovenaan uw scherm op Producten.

5. Links op het scherm staan al uw producten. Achter elk product bevindt zich een groene plus. Klik hierop om de cadeauverpakking toe te voegen. De cadeauverpakking zal dan aan de rechterkant van uw scherm zichtbaar zijn. Herhaal dit bij elke cadeauverpakking waar klanten op dat moment uit kunnen kiezen.

De cadeauverpakking is nu toegevoegd aan uw webwinkel en is te vinden in de winkelwagen van uw webwinkel.

Klanten kunnen een cadeauverpakking toevoegen aan de winkelwagen alvorens ze het checkout proces ingaan. Dit kan niet later alsnog toegevoegd worden.

Cadeauverpakking verwijderen.

1. Ga naar ALGEMEEN > Instellingen > Cadeauverpakking in het linker menu van uw backoffice.
  2. Klik rechts bovenaan uw scherm op Producten.
  3. Selecteer aan de rechterkant van uw scherm de cadeauverpakkingen die u wilt verwijderen.

Wanneer er een blauwe lijn om de cadeauverpakking verschijnt, klikt u vervolgens rechts onderaan uw scherm op de knop Verwijder geselecteerd om de geselecteerde cadeauverpakking(en) te verwijderen. U kunt deze later weer toevoegen met de stappen beschreven onder Cadeauverpakking instellen