Het design van uw webwinkel aanpassen

Het design is één van de eerste dingen die opvallen wanneer u een webwinkel bezoekt. Juist daarom heeft het design een gunstig (of ongunstig) effect op uw verkopen. Uw SEOshop webwinkel beschikt dan ook over verschillende mogelijkheden om uw design aan te passen.

Kleuren aanpassen en logo uploaden

In de backoffice van uw webwinkel kunt u de kleuren van uw webwinkel, e-mails en mobiele webwinkel aanpassen. Daarnaast kunt u een logo en header-afbeelding uploaden. Bovendien kunt u onder het tabblad Aangepaste CSS de CSS-codes aanpassen. U vindt deze opties onder ALGEMEEN > Design > Instellingen.

Design kiezen

SEOshop beschikt over een Theme Store waar u uit verschillende thema's kunt kiezen. Hiermee kunt u in één keer het design volledig aanpassen. De instellingen die hierboven zijn beschreven worden hier automatisch in opgenomen. De prijzen voor de thema's variëren van gratis tot vijftien euro per maand. U vindt de Theme Store onder ALGEMEEN > Design > Theme Store.

Template Editor

Wanneer u kennis heeft van HTML en CSS kunt u gebruik maken van de Template Editor om het design van uw webwinkel volledig naar uw wensen aan te passen. U vindt de Template Editor onder ALGEMEEN > Design > Template Editor.