Activiteiten in uw winkel

Ga naar MIJN ACCOUNT > Activiteiten voor een overzicht van alle activiteiten in de backoffice van uw webwinkel. Zo kunt u precies zien wanneer er orders toegevoegd, betaald en/of verzonden zijn en nog veel meer.

Wanneer u op een activiteit klikt, wordt er gedetailleerde informatie over de betreffende activiteit getoond.

Als u op de hoogte wilt blijven van activiteiten in webwinkel kunt u dit doen door te navigaren naar MIJN ACCOUNT > Profiel in het linker menu. Klik op het tabblad Instellingen en vink de chekbox E-mail winkelactiviteiten aan. U krijgt dan iedere vier uur een e-mail met de laatste activiteiten. Deze e-mail wordt o.a. vermeld dat u nieuwe tickets heeft ontvangen.