Afspraken testen

We raden aan om je winkeldienst te testen om er zeker van te zijn dat het afspraken maken klaar is voor gebruik. Om je winkeldienst te testen, ga je naar je online winkel en maak je een afspraak. Daarna annuleer je de afspraak in je eCom-backoffice.

Voorwaarden

Je winkeldienst testen

1. Selecteer in je eCom-beheerder Bekijk webwinkel.
  2. Navigeer naar het boekingsscherm.
  3. Selecteer een winkeldienst.
  4. Selecteer een datum en tijd.
  5. Voer naam, e-mailadres en telefoonnummer van een testklant in. Gebruik een ander e-mailadres dan je klantenservice-e-mailadres om de boekingsbevestigings-e-mail te bekijken. Selecteer vervolgens Maak je afspraak.
  6. Open je e-mail en controleer deze. Als het goed is, bevat de e-mail de basisgegevens afspraak en de aangepaste tekst die je hebt toegevoegd.

Volgende stappen