Geïntegreerde verzendmethoden per regio

Lightspeed eCom is verbonden met verzendbedrijven via integraties en apps. Het grootste voordeel van het gebruik van een integratie of app is het besparen van tijd. De meeste kunnen het verzendlabel terugsturen naar de order in eCom zodat het kan worden afgedrukt. Vele ervan verzenden ook automatisch verzendingsgegevens zoals de trackingcodes naar de eCom-winkel zodat deze gemakkelijk kunnen worden verzonden naar je klanten.

Het kiezen tussen de beschikbare integraties en apps hangt af van waar je je in de wereld bevindt en met welk verzendbedrijf je wilt verzenden. Bijvoorbeeld: PostNL of DHL verzenden enkel met een verzendbedrijf terwijl andere zoals ShipStation, SendCloud of Easypost kunnen werken met een reeks van andere verzendbedrijven.

Kies je verzendingsintegratie of app door de volgende artikelen die beschikbaar zijn in je regio door te nemen:

Regio Integratie of app

Nederland

België

Duitsland

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten & Canada

Australië

Vergelijk Easypost met ShipStation

EasyPost en ShipStations zijn de twee beschikbare apps in Noord-Amerika, het V.K. en Australië. Bezoek ons artikel dat zich hier bevindt om meer te weten te komen over het verschil tussen de twee integraties.